Новини

24.03.2010

Брати Клички презентують Києву яскраве боксерське шоу

Промоутерська компанія братів Кличків K2 Promotions Ukraine, нещодавно створена знаменитими спортсменами, має намір показати Києву нове боксерське шоу, небачене досі за розмахом і рівнем.

Віталій Кличко, а також генеральний директор компанії Олександр Красюк заявляють, що збираються представити шоу абсолютно іншого рівня, ніж глядачі бачили до цього.

"Це буде присутність акторів, співаків високого рівня, один лише виступ яких збирає великі стадіони. Я думаю, що подія рівня такого дістане досить великий резонанс, і кожен отримає величезне задоволення, відвідавши вечір боксу", - сказав Кличко.

Головною подією цього вечора боксу повинен стати бій за вакантний титул інтерконтинетального чемпіона за версією WBO в середній вазі між українцем Максом Бурсаком і боксером з Німеччини Марком Шульцом. Бурсак провів 19 поєдинків, 17 з яких завершив нокаутом і один – нічиєю. Його опонент набагато досвідченіший. У послужному списку Шульца 35 боїв, 17 з яких він завершив достроково.

Окрім цього бою, битися будуть ще декілька українських боксерів - Андрій Руденко, Віталій Русаль, Олександр Спирко, Костя Рівненський.

Боксерське шоу відбудеться 24 квітня в київському Палаці Спорту.



Повернутись до переліку новин