Новини

18.01.2011

Культурні події Мистецького арсеналу

Один з найбільших центрів мистецтва в Україні – культурно-художній та музейний комплекс "Мистецький арсенал" – презентував програму культурних заходів на 2011 рік.

Цьогорічна весна буде відзначена декількома цікавими подіями у світі мистецтва. Так, у березні в "Мистецькому арсеналі" розпочнеться п'ятий Великий скульптурний салон. Тут будуть виставлені як кращі роботи вітчизняних скульпторів, так і перлини всесвітнього мистецтва, зокрема, роботи видатного імпресіоніста Е.Дега.

У квітні стартує міжнародний проект "Космічна одіссея 2011", присвячений 50-річчю першого польоту людини в космос. В "Мистецькому арсеналі" у рамках цього проекту відбудеться виставка сучасного мистецтва.

У травні відбудеться другий фестиваль "Fine Art Ukraine", який познайомить усіх охочих з роботами сучасного образотворчого й декоративно-прикладного мистецтва.

На початку літа в "Мистецькому арсеналі" відбудеться благодійний книжковий ярмарок, приурочений до Дня захисту дітей.

На честь святкування Україною 20-річчя Незалежності буде відкрито художній проект "Незалежні". У рамках проекту будуть представлені кращі зразки вітчизняного мистецтва за минулі 20 років.

Восени очікується відкриття шостого Міжнародного художнього форуму "Арт-Київ Contemporary", який ознайомить відвідувачів з актуальними тенденціями українського і світового мистецтва.

У завершенні культурної програми 2011 року – Великий антикварний салон , який заплановано на грудень. У ньому будуть представлені унікальні приватні та галерейні колекції.

"Мистецький арсенал" розташований за адресою: вул. Лаврська, 12-14 (колишня адреса – вул. І. Мазепи, 28-30).



Повернутись до переліку новин