Новини

19.03.2013

День народження – у метро!

Віднедавна київське метро пропонує новий вид послуг – надання місць для проведення вечірок.
 
Відтепер в метро можна влаштувати презентацію продукту чи книги, відсвяткувати день народження або весілля. Так, тиждень тому на закритій станції «Львівська брама» пройшов модний показ за участю зірок шоу-бізнесу.
 
Правда, час і місце проведення подібних заходів поки обмежені: вечірка можлива або в нічний час, або на закритих станціях. Останніх у Києві дві: «Теличка» та вже згадувана «Львівська брама» (обидві розташовані на Сирецько-Печерській, або «зеленій» лінії метро).
 
Також існують інші обмеження: розпивати спиртне заборонено, з їжі можна приносити тільки легкі закуски, оскільки метро - це все ж-таки режимний об'єкт. Вмістити одна станція може не більше трьохсот гостей.
 
Ну й, звичайно, для багатьох людей, які зацікавилися можливістю провести вечірку в метро, можуть виникнути обмеження фінансового плану: середня вартість одного вечора - 20 тисяч гривень. Ціни значним чином залежать від кількості задіяних технічних засобів (освітлення, подача поїзда, робота ескалаторів тощо).
 
Співробітники київського метрополітену стверджують, що подібні заходи у них вже проходили. Так, у підземці вже знімали кліпи та фільми, проводили презентації торгових брендів. Модний показ відбувся вперше. Дні народження та весілля поки не святкували, але така можливість є.
 
Для організації вечірки необхідно направити в метрополітен лист-звернення, вказавши ціль та всю важливу супутню інформацію щодо заходу. Після цього в метро розглянуть можливість його проведення.
 
А ще у київському метро проводять цікаві екскурсії!
 
За матеріалами газети Сегодня
 


Повернутись до переліку новин