Новини

02.04.2013

100 шедеврів світової скульптури

З 12 квітня по 12 травня у Мистецькому Арсеналі Києва відбуватиметься виставка «100 шедеврів світової скульптури». Вперше в історії України відвідувачі зможуть побачити 100 творів 20 знакових світових митців в одному часі і просторі.

Для того, щоб побачити хрестоматійні взірці світової скульптури, цієї весни не обов’язково їхати до Центру Помпіду, Музею Д’Орсе чи інших відомих галерей та арт-центрів: Мистецький Арсенал презентує скульптуру провідних авторів кінця XIX – першої половини XX століття, таких як Огюст Роден, Арістід Майоль, Амадео Модільяні, Генрі Мур, Ганс Арп, Олександр Архипенко, Костянтин Бранкузі, Рембрандт Бугатті, Поль Гоген, Сальвадор Далі, Едгар Дега, Альберто Джакометті, Діего Джакометті,  Хана Орлова, Пабло Пікассо, Огюст Ренуар, Осип Цадкін, Жак Ліпшиць.

Виставка 100 шедеврів світової скульптури – меценатський проект на підтримку Мистецького Арсеналу. Він здійснюється за сприяння АртФонду Ігоря Воронова – відомого філантропа та мецената, який люб’язно надав твори зі своєї колекції для експонування в Мистецькому Арсеналі задля підтримки розбудови комплексу.

Адреса : вул. Лаврська, 12

Графік роботи експозиції: 11.00 – 20.00; без вихідних

Вартість квитків:

Звичайний: 60 грн

Пільговий: 30 грн (пенсіонерам, студентам, учням)

Вхід дітям до 7 років – безкоштовний.



Повернутись до переліку новин