Новини

31.05.2013

Всі на свято молока!

Ні для кого не секрет, що всі діти люблять молоко, причому, якщо не в чистому виді, то у якості морозива точно. Щоб порадувати малюків та їхніх батьків, цього року в Києві до Дня захисту дітей заплановане проведення свята молока.

Так, 1 червня, на співочому Полі в Києві, відбудеться святкування Міжнародного Дня молока. В рамках цього заходу проходитиме дегустація молочної продукції та молочний ярмарок.

Відкриття молочного свята заплановане на 14:00. Усі гості заходу зможуть безкоштовно скуштувати молочну продукцію різних виробників: молоко, йогурти, коктейлі на основі молока, морозиво тощо.

Щоб молочне свято збереглося в пам’яті надовго, до нього буде приурочений концерт, вогняне шоу, атракціони та майстер-класи.

У програмі святкування дня молока очікується участь наступних знаменитостей: актриса Ольга Сумська, із родиною, юмористи Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко, співачки Катерина Бужинська та Маша Собко, актор і телеведучий Володимир Горянський із донькою, зірки світу танцю Альона Шоптенко й Дмитро Дікусар, олімпійські чемпіонки Наталія Добринська та Олена Костевич.

Організатором свята є комунальне підприємство «Київзеленбуд», а також Асоціація виробників молока та Всеукраїнський соціальний проект «Я люблю молоко».

Усі розваги, молочні продукти та вхід для дітей будуть безкоштовними.



Повернутись до переліку новин