Новини

18.08.2009

У Києві відбудеться міжнародна книжкова виставка-ярмарок

Виставка відбудеться в приміщенні Міжнародного виставкового центру, де можна буде придбати книги 220 вітчизняних видавництв за цінами виробника.

На площі понад 3 тисячі квадратних метрів свою книжкову продукцію експонуватимуть видавці з 30 країн світу - Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Італії, Китаю, Литви, Польщі, Росії, Румунії та інших країн. Вперше в Київській виставці беруть участь Іран і Ізраїль.

Україну представлятимуть такі видавництва, як "Фоліо", "ГРАНІ-Т", "Веселка", "Либідь", "Наукова думка", "Освіта", "Мистецтво", "Світ", "Здоров'я", "Техніка", "Урожай", "Піраміда" і багато інших.

В рамках виставки заплановано багато автограф-сессий за участю українських авторів, серед яких: Андрій Курков, Марина і Сергій Дяченко, Даніло Яневський, Андрій Кокотюха, Ірен Роздобудько, Лада Лузіна, Іван Андрусяк, Валентин Бадрак, Галина Тарасюк та інші.

Крім того, відбудеться вручення дипломів лауреатам премії ім. Лесі Українки за літературно-художні твори для дітей і юнацтва, премії ім. Івана Франка у сфері інформаційної діяльності і нагородження переможців конкурсу "Краща книга України".

П'ята Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок пройде в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15, в павільйоні №1, і триватиме до 21 серпня. Вхід безкоштовний.



Повернутись до переліку новин