Новини

18.09.2009

Арт-клуб «44» пропонує «Бананове мистецтво» на футболках.

20 вересня в арт-клубі "44" (вул. Хрещатик, 44б) відбудеться відкриття нової виставки зі смачною назвою "Банан арт". Неординарність події полягає в тому, що роботи з'являться перед глядачем не на стандартному полотні або папері, а на футболках!

У проекті візьмуть участь багато відомих дизайнерів: Ксенія Марченко, Наталія Тарашевська, Яна Пустовіт, Філ Бананов, Оксана GOODZYK, Ben Vartanian - художник з Америки, що малював для однієї з культових торгівельних марок спортивного молодіжного одягу, і ще понад 15 авторів, які здивують відвідувачів своїми новими шедеврами в різних стилях.

Вечірка на честь відкриття виставки планується у форматі нон-стоп і почнеться в 15:00 з неформального спілкування всіх прибулих гостей, розпивання напоїв і поїдання екзотичних фруктів. Приємну атмосферу для гостей створюватиме DJдует – Heaven and Hell.

Поступово захід перетвориться на аукціон,  де всі бажаючі зможуть придбати вподобану роботу або виграти приємний приз від організаторів, взявши участь в конкурсах.

Виставка триватиме до 27 вересня. Вхід вільний щоденно з 11:00 до 20:00.



Повернутись до переліку новин