Новини

29.09.2009

Сталкер фест 2009

«S.T.A.L.K.E.R.-FEST 2009» - 1-й міжнародний фестиваль, присвячений виходу  3-ї частини мегапопулярной гри, що сформувала цілу субкультуру, -  «S.T.A.L.K.E.R. Поклик Прип'яті». 

Центром фестивалю на Майдані стане унікальна сцена, стилізована під 4-й енергоблок Чорнобильської АЕС. Додатково будуть обладнані спеціальні зони для проведення фестивальних актівностей. У програмі заходу – лазерні  бої за участю зірок шоу-бізнеса вдень,  а з настанням темряви – феєричне  музичне шоу. У ньому візьмуть участь українські гурти ВВ, Бумбокс, С.К.А.Й., Тартак, Скрябін, Firelake (група, що створила саундтрек до нової гри «S.T.A.L.K.E.R Поклик Прип'яті».

З 12.00 до 22.00 в режимі non-stop відбудяться шоу каскадерів, барабанщиків, DJ- і Pj-сети, хореографічні постановки, лазерне і світлове шоу. На гостей фестивалю очікує ефектна вистава від українських зірок паркуру. Dj-підтримку фестивалю забезпечить музичний продюсер радіо Kiss FM - DJ Джельсоміно.

У обладнаній в стилі S.T.A.L.K.E.R ігровій зоні пройдуть лазерні бої, в яких зможуть прийняти участь всі бажаючі. Головна битва відбудеться в 15.00. На лазерне поле бою вперше вийде команда зірок шоу-бізнеса проти команди розробників гри.

Також на Майдані буде споруджена спеціальна play-test зона, на якій фанати гри зможуть випробувати новинку, - «S.T.A.L.K.E.R. Поклик Прип'яті».

В рамках фестивалю «S.T.A.L.K.E.R.-FEST 2009» відбудеться виставка арт-робіт, присвячених грі. Відбудеться нагородження переможців арт-конкурсу в номінаціях «Кращий літературний твір» «Кращий малюнок» «Кращий комікс» «Краще відео». Для гостей фестивалю пройде справжній  «S.T.A.L.K.E.R.-парад -  костюмоване шоу за мотивами улюбленої гри.



Повернутись до переліку новин