Новини

14.10.2009

24 жовтня в Києві відбудеться спортивний фестиваль «Лілія Фест»

«Лілія Фест» – новий, вдосконалений формат міжнародного  спортивного фестивалю Лілії Підкопаєвої, якийщо прийшов на зміну «Золотій Лілії».
Новий образ, а також оновлена захоплююча програма фестивалю повинні привернути увагу широкого кола молоді і дітей до Міжнародного шоу краси, спорту і мистецтва.
Олімпійська чемпіонка Лілія Підкопаєва запрошує всіх бажаючих стати учасниками шоу і зробити політ в піднебесся разом із спортсменами з різних країн світу. «Небо… літак… свобода…» – таким є лейтмотив майбутнього фестивалю.
Замість традиційної концепції спортивних змагань з гімнастики, глядач буде залучений до сюжету справжнього дійства. Всі події відбуваються у віртуальному аеропорту, де і злітна смуга, і зал реєстрації, багажна стрічка, зльоти і посадки, стюардеси і прибиральники – все це гармонійно зв'язані елементи сюжету грандіозного шоу європейського стандарту «Лілія Фест».
У програмі фестивалю представлені: спортивна і художня гімнастика, спортивна акробатика, стрибки на батуті, паркур, хореографія тощо. У головних ролях кращі спортсмени світу, серед них – спортсмени і групи з Японії Ізраїлю, Канади, Кенії, України. Фестиваль відбудеться у Палаці Спорту в Києві.



Повернутись до переліку новин