Новини

01.06.2010

Місто, що біжить

Найближчої суботи в Києві пройде спортивно-культурне змагання – „Місто, що біжить”. Це буде своєрідне поєднання гри, квесту, пізнавальної екскурсії та спортивного змагання, мета якого – показати маловідомі, красиві та загадкові місця столиці.

Окрім відомих та популярних місць та об’єктів, у Києві є безліч куточків, про які відомо небагатьом. Між тим, подібні місця є дуже красивими, незвичайними, іноді навіть таємничими. За словами організаторів проекту, усі учасники змагання зможуть краще пізнати Київ, відкрити для себе його неочікувані сторони, „відчути місто ногами”.

 Основне завдання змагання з міського орієнтування – знайти задані об’єкти та досягнути їх у найкоротший термін. Пересуватись містом потрібно згідно з установленими правилами. Для досягнення мети можна користуватись міським транспортом, велосипедом, роликовими ковзанами. Приблизна дистанція завдання для учасників – від 15 до 50 кілометрів. Для участі у спортивній грі збираються команди від 1 до 4 осіб, яким потрібно подати заявку до 2 червня 2010 року.

Старт – 5 червня о 9:00. Про місце початку й фінішу організатори повідомлять учасникам додатково.

Подібний захід проходить у Києві вдруге; перший відбувся рік тому. Організатор „Міста, що біжить” Ігор Голишев вважає, що змагання з міського орієнтування – це нова пізнавально-змагальна форма активного краєзнавства, цікава та корисна для всіх, хто любить Київ та хоче дізнатись про нього більше.



Повернутись до переліку новин