Новини

16.12.2014

Новий рік та Різдво в Києві

На столицю України очікує цілий місяць святкових заходів з нагоди зимових свят.

Вже із середини грудня Київ запрошує дітлахів і дорослих на новорічні вистави до 2015 року та ялинки:

Новорічні вистави Києва 2015

Урочистості розпочнуться вже 16 грудня, відкриттям виставки-ярмарки на Софійській площі. Ярмарок триватиме до 19 січня 2015 року.

19 грудня на території Національного заповідника Софія Київська відкриється резиденція Святого Миколая. Увечері цього ж дня на Софійській площі святковими вогнями засяє Головна новорічна ялинка країни.

З 19 грудня 2014 до 19 січня 2015 біля НСК «Олімпійський» працюватиме новорічно-різдвяне селище, із розважальними програмами, традиційними різдвяними стравами та напоями, сувенірною продукцією.

20 грудня відбудеться парад помічників Святого Миколая (від будівлі Київської міської адміністрації до Софійської площі).

21 грудня стартує новорічний благодійний пробіг за маршрутом: Софійська площа - вул. Володимирська - вул. Льва Толстого - площа Льва Толстого і у зворотному напрямку.

Зустріч Нового року супроводжуватиметься концертною програмою, яка розпочнеться 31 грудня близько 20 години на Софійській площі. Концерт триватиме до 2 години ночі 1 січня 2015 року.

Різдво в Києві можна буде відсвяткувати на Андріївському узвозі, а також на Софійській площі, де пройдуть різдвяні гуляння для дорослих і дітей, майстер-класи від народних майстрів, дегустація козацького кулішу.

13 січня 2015 киян і гостей міста чекає святкова програма Щедрий вечір, яка також пройде на Софійській площі.

Завершаться зимові свята традиційно Хрещенням, 19 січня 2015 року, яке відзначатимуть в Гідропарку, біля каплиці на честь Хрещення Господнього, а також на Оболонській набережній, біля Свято-Покровського собору.



Повернутись до переліку новин