Новини

24.03.2015

Французька весна 2015 в Києві

Французская весна 2015 в КиевеВідкриття 12-й Французької весни відбудеться 4 квітня 2015, на Софійській площі в Києві.

За інформацією КМДА, на гостей чекає яскравий світловий перформанс та вуличне дійство у виконанні провідної французької мепінг-компанії * «Spectaculaires - Allumeurs d'images» **. Використовуючи найкращі технічні засоби у галузі освітлення, звуку, відео, автоматизації, а головне - володіючи безмежною фантазією, компанія створює захоплюючі шоу, які не залишають байдужими глядачів.На фасаді будівель заповідника Софія Київська гості побачать шоу під назвою

«Я - мрія» («Je suis un rêve ...»), покликане подарувати радість, надію і мрію всій Україні. Очікується, що шоу відвідають не менше 30 тисяч глядачів. Початок - о 20:30.

Французька весна 2015 триватиме увесь квітень та порадує киян концертами, виставами, фільмами та зустрічами, детальна програма яких буде оприлюднена пізніше. Культурні заходи Французької весни 2015 охоплять також Харків, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одесу та Рівне.

* Мепінг - це напрямок в аудіо-візуальному мистецтві, який являє собою 3D-проекцію на фізичний об'єкт навколишнього середовища із урахуванням його геометрії та місця розташування в просторі. 3D-проекція на будівлю або інший архітектурний об'єкт називається архітектурним мепінгом.

** Spectaculaires - Allumeurs d'images - мепінг-компанія, відома з 1987 року. Її амбітні й талановиті учасники вміло поєднують високі технологічні знання із креативністю та артистизмом. Шоу компанії, створені за допомогою ноу-хау в області світлових технологій, мають унікальну художню виразність.

Фото сайту http://www.spectaculaires.fr



Повернутись до переліку новин