Новини

21.07.2016

Кукулабія чекає!

Кукулабія лабіринтНещодавно у Києві запрацював агропарк "Кукулабія". Його найголовнішою особливістю є величезний лабіринт площею 4 Га, довжина якого становить понад 6000 метрів. Саме від цього лабіринту і походить назва парку.

Вирізаний просто неба у формі тризуба, з написом "Єдина країна", кукурудзяний лабіринт є найбільшим в Україні. У ньому на відвідувачів очікує безліч сюрпризів: пошук відповідей на запитання для визначення кодового слова, квести тощо.

Окрім лабіринту, на території агропарку знаходяться інші атракціони: мотузяний лабіринт, лабіринт із солом'яних тюків, дитячі майданчики, батути, гамаки у лісопосадці та інші. Тут також є величезний город, на якому можна практикуватися в городництві. Для відвідувачів працює фуд-корт, є спеціальні зони для пікніка.

Кукулабія КиївУ Кукулабії будуть проводитися практичні та освітні майстер-класи для школярів та студентів, фестивалі, корпоративні заходи та квест-змагання.

Організатори також будуть безкоштовно влаштовувати у парку дозвілля для дітей із дитячих будинків та дітей із сімей, які були вимушені переїхати із зони АТО.

Основною метою створення агропарку є прищеплення дітлахам та юнацтву любові до землі та праці, популяризація сільського господарства та активного зеленого відпочинку.

Кукулабія знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Велика Кільцева, 110-А (біля ринку "Столичний")



Повернутись до переліку новин