Новини

30.03.2012

Час - гроші!

Для киян і гостей столиці кінець березня відзначився відкриттям цікавого та оригінального закладу - анти-кафе «Циферблат».

Суть анти-кафе в тому, що його відвідувачі платять не за чай або каву, а за час, проведений в цьому закладі. Чудова ідея для проведення часу, яка позбавляє клієнта необхідності щось замовляти, аби тільки посидіти.

На вході до анти-кафе кожному відвідувачеві вручають будильник, при цьому  будильники навіть мають імена! З моменту заводу будильника починається відлік часу. На виході відвідувачі платять за час, проведений в «Циферблаті» - 25 копійок за 1 хвилину. Таким чином, година часу, проведеного в анти-кафе, оцінюється у 15 гривень.

В анти-кафе клієнти не платять за напої: чай можна приготувати собі самостійно та абсолютно безкоштовно, а з приготуванням кави допоможуть співробітники. Сюди можна принести свої бутерброди, книги, настільні ігри. Тут можна зустрітися з друзями або діловими партнерами, посидіти над дипломом чи курсовою роботою, просто почитати. Паління та вживання спиртних напоїв заборонене.

Колекція анти-кафе зацікавить кожного: старовинні будильники, журнали, книги, шахи, шашки, фортепіано та безліч інших речей.

Анти-кафе в Києві відкрилося одночасно з аналогічним пітерським закладом. 
Мережа анти-кафе «Циферблат» вже досить популярна в Москві, Казані, Астрахані і Нижньому Новгороді.

Адреса анти-кафе «Циферблат»: вул. Володимирська, 49А
Режим роботи на сьогодні : з 11 ранку до 11 вечора.



Повернутись до переліку новин