Новини

02.10.2013

Стріла Стародавнього Києва

У найближчі вихідні, 5-6 жовтня 2013, в парку «Київська Русь » відбудеться міжнародний лучний турнір. У ньому візьмуть участь кращі стрільці з історичного лука, які приїдуть з різних країн.

Учасники з України, Білорусії, Росії, Молдови, Болгарії, Польщі та інших країн світу будуть змагатись у наступних завданнях: потрапити у мішень з відстані 30 метрів, вразити своїми стрілами «супротивників», стріляти, ухиляючись від маятника, а також з укриття,  з розвороту, на швидкість, двома стрілами. Також, між командами лучників відбудуться видовищні дуелі. 

Учасники турніру будуть одягнені в історичні костюми лучників різних народів та епох. Крім того, в турнірі будуть задіяні луки, виготовлені за старовинними технологіями . Нагородою для переможців турніру стане спеціальний приз - « Стріла Стародавнього Києва».

Всі бажаючі зможуть відвідати захід і не тільки підтримати учасників змагання, але й самостійно постріляти в лучному тирі. Монгольські, англійські та давньоруські луки, відтворені з історичною достовірністю, демонструватимуться гостям свята, з можливістю випробувати  їх у стрільбі. 

Для веселого проведення часу відвідувачам запропонують покататися на породистих конях, насолодитися яскравими шоу і театральними постановками, сфотографуватися в історичних костюмах, спробувати середньовічну кухню, придбати сувеніри на ярмарку.
 
Увечері гостей заходу чекає вогняне шоу та феєрверк.
 
Місце розташування парку «Київська Русь» - с. Копачів Обухівського району Київської області.
 
Час роботи парку : з 10.00 до 20.00
 
Вартість вхідних квитків: 100 гривень дорослий, 50 гривень для пенсіонерів, дошкільнята і школярі - безкоштовно


Повернутись до переліку новин