Новини

17.05.2016

Самальот Фест 3

Самальот феств Києві11 та 12 червня на території Державного музею Авіації в Києві відбудеться унікальний сімейний фестиваль, присвячений авіації – Самальот Фест.

Самальот Фест – це розважальний і водночас пізнавальний захід, спрямований на популяризацію авіації серед дітей. 

Цьогорічний Самальот Фест пропонує відвідувачам насичену програму.

По перше, у юних та дорослих гостей фестивалю буде чудова нагода оглянути експонати Музею авіації. На території музею є понад 70 літаків та гелікоптерів військової та цивільної авіації різних часів, у числі яких – оригінальні винищувачі часів Другої Світової війни та найбільший у світі гелікоптер МИ-26.

Самальот Фест в КиєвіОскільки під час фестивалю більшість експонатів музею будуть доступними для огляду, в усіх бажаючих буде можливість побачити їх зсередини, відвідати пасажирський салон або кабіну пілота й навіть відчути себе справжнім бортпровідником, механіком або авіатором усередині реальних крилатих машин.

Також, у рамках фестивалю, у числі освітніх заходів, відбудуться кінопокази, лекції, інтерактивні ігри, а також пізнавальні заняття за участю пілотів, механіків, диспетчерів та інших працівників сфери авіації. Програму розроблено сумісно із педагогами та дитячими психологами.

Самальот Фест КиївОкрему увагу слід приділити Експериментаніуму – особливому місці на території фестивалю, де у доступній та цікавій формі дітям викладуть основні принципи фізики та хімії у сфері авіації. Також, усі бажаючи зможуть випробувати себе у керуванні літаючими дронами або польотами на реалістичних авіасимуляторах.

Розважальна частина фестивалю буде ще більш різноманітною. Батьків та дітей очікують спортивні ігри, авіаквести, мийка літака, стрибки на батутах, катання на сігвеях, запуск повітряних зміїв, перегляд авіа-мультфільмів, сферичне кіно та навіть пінна дискотека.

У якості приємного бонуса на території фестивалю можна буде придбати сувенірну продукцію, смачно перекусити, поласувати солодкою ватою та іншими солодощами. Для приємного та комфортного проведення часу буде організовано спеціальну лаунж-зону.

Цьогорічний Самальот Фест проходитиме в Києві вже втретє. До попереднього долучилося понад 15 тисяч відвідувачів.

Дати проведення фестивалю: 11 та 12 червня 2016 р., з 10:00 до 19:00

Місце проведення: Державний музей авіації (м. Київ, вул. Медова, 1)

Організатори: івент-агентство «ИКРА», за підтримки Державного музею авіації та Національного Авіаційного Університету.

Вартість квитків: для дорослих - 100 гривень за умови придбання на сайті http://air.ikra.in/, або 150 гривень під час придбання квитків у день заходу (активності включені). Діти до 14 років у супроводі батьків, а також представники авіа-професій зможуть відвідати фестиваль безкоштовно.

Більше інформації – на сайті організаторів http://air.ikra.in/



Повернутись до переліку новин