Новини

10.12.2009

10 грудня – відкриття фестивалю «Уїк-енд у Каннах»

Сьогодні в столичному кінотеатрі «Київ» відбудеться урочисте відкриття «Уїк-енда у Каннах» - кінофестивалю, завдяки якому в київських глядачів буде можливість ознайомитися з кращими фільмами міжнародного кинофоруму.

В рамках фестивалю демонструватимуться картини, які здобули всесвітнє визнання: фільми "Біла стрічка" Міхаєля Ханеке, "Антихрист" Ларса ФонТрієра, "Пророк" Жака Одіара "Французькі поцілунки" Ріяда Сетефа і "Не обертайся" Ксав'ера Джіаноллі.

Фестиваль пройде під егідою Французького культурного центру в Україні, а також компанії «Рено-Україна». Остання організовує конкурс, в якому зможуть взяти участь всі, хто придбав квиток на фестиваль. Розігруватися будуть путівки до Канн на двох.

На церемонії урочистого відкриття фестивалю будуть присутні імениті представники світу мистецтва і шоу-бізнеса: Остап Ступка, Святослав Вакарчук, Гайтана; а також відомі політики, посли іноземних держав в Україні та ін.

Фестиваль «Уїк-енд у Каннах» також відбудеться  в інших містах України: Одесі, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові.



Повернутись до переліку новин