Зануримось у світ Джелато

Джелато вивіска

Джелато – це заморожений десерт італійського походження, який з кінця XVII cт. поступово завойовував популярність у Європі. Відносно недавно, майстерні по його виготовленню з’явились у Києві. Вони називаються Джелатерії, одну з них ми пропонуємо відвідати.

dzelato-2.jpg

Під час екскурсії ви дізнаєтесь, чим відрізняються морозиво від джелато, який продукт корисніше, та які апарати і чому використовують для виготовлення цього десерту.

Стане зрозуміло, які інгредієнти входять до джелато, звідки прийшла ідея по його виготовленню та як вона реалізовувалась.

Учасників очікують тестування великої кількості готових смаків з коротким описом кожного з них. Після цього – обирайте найсмачніший та ласуйте з обраним гарячим або прохолодним напоєм.

А якщо є бажання спробувати свої сили в приготуванні італійського джелато, запрошуємо на майстер-клас.

dzelato-3.jpg

Для цього потрібно 2 години вільного часу, гарна компанія та чудовий настрій. Всім іншим: робочою формою, спеціальним інвентарем, найкращими складниками та інгредієнтами забезпечить справжня лабораторія, яка працює в нашій джелатерії.

Виготовлення десерту супроводжується розповідями про те, де навчаються майбутні джелат'є, цікаві факти про солодощі та багато іншого.

смачне Джелато

Завершується майстер-клас дегустацією джелато власного виробництва з напоєм на вибір. СМАЧНОГО!

Вік учасників: від 5 років.

Кількість учасників: екскурсія від 5 до 25 осіб, майстер-клас від 5 до 15 осіб.

джелато майстерклас

майстеркласс джелатто

майстеркласс джелатто

майстеркласс джелатто

майстеркласс джелатто

Подаруйте собі та всім бажаючим можливість поласувати надзвичайним десертом, виготовленим з натуральної Української сировини за Італійськими традиціями!