Зануримось у світ Джелато
Джелато – це заморожений десерт італійського походження, який з кінця XVII cт. поступово завойовував популярність у Європі. Відносно недавно, майстерні по його виготовленню з’явились у Києві. Вони називаються Джелатерії, одну з них ми пропонуємо відвідати.
Під час екскурсії ви дізнаєтесь, чим відрізняються морозиво від джелато, який продукт корисніше, та які апарати і чому використовують для виготовлення цього десерту.
Стане зрозуміло, які інгредієнти входять до джелато, звідки прийшла ідея по його виготовленню та як вона реалізовувалась.
Учасників очікують тестування великої кількості готових смаків з коротким описом кожного з них. Після цього – обирайте найсмачніший та ласуйте з обраним гарячим або прохолодним напоєм.
А якщо є бажання спробувати свої сили в приготуванні італійського джелато, запрошуємо на майстер-клас.
Для цього потрібно 2 години вільного часу, гарна компанія та чудовий настрій. Всім іншим: робочою формою, спеціальним інвентарем, найкращими складниками та інгредієнтами забезпечить справжня лабораторія, яка працює в нашій джелатерії.
Виготовлення десерту супроводжується розповідями про те, де навчаються майбутні джелат'є, цікаві факти про солодощі та багато іншого.
Завершується майстер-клас дегустацією джелато власного виробництва з напоєм на вибір. СМАЧНОГО!
Вік учасників: від 5 років.
Кількість учасників: екскурсія від 5 до 25 осіб, майстер-клас від 5 до 15 осіб.
Подаруйте собі та всім бажаючим можливість поласувати надзвичайним десертом, виготовленим з натуральної Української сировини за Італійськими традиціями!