Фестиваль борщу 2015

13 та 14 червня на Співочому полі Києва відбувся Фестиваль борщу.

Борщ та куліш - найулюбленіші страви українців, відомі з давніх давен.

Кожна господиня має свій рецепт борщу. Куліш також існує у багатьох варіаціях. 

Проте, мабуть, найсмачнішими борщ та куліш бувають тоді, коли іх приготовано у величезних казанах, на відкритому вогні. Наваристі, з ароматом димку - смакота!

Відео з фестивалю борщу

Невеличнкий фотозіт з фестивалю борщу

Спочатку нарізаємо продукти для борщу та кулішу

Фестиваль борщу

У цьому казані буде смачнющий куліш

Фестиваль борщу

А у цьому 100-литровому казані вже скипає водичка для борщу

Фестиваль борщу

Йде нарізка овочів

Фестиваль борщу

А щоб гості та кухарі не засумували - їх розважає виступ народного колективу

Фестиваль борщу

Хор ім. Лисенка, під керівництвом Заслуженого працівника культури України І.В. Якубовської

Фестиваль борщу

Допомагають у приготуванні страв усі бажаючі "з народу"

Фестиваль борщу

Розмішати 100 літрів борщу - складна штука

Фестиваль борщу

Фото з організатором фестивалю та кулішем

Фестиваль борщу

Шеф-кухар перевіряє стадію готовності

Фестиваль борщу

Розпочинаємо дегустацію!

Фестиваль борщу

Під чудовий виступ народних виконавців смакує найкраще!

Фестиваль борщу

Черга з бажаючих скуштувати борщу та кулішу

Фестиваль борщу

Виступ народного вокального колективу "Рідня" (Святошинський район м. Києва)

Фестиваль борщу

Зголоднілих гостей фестивалю більшає...

Фестиваль борщу

... а борщу залишається усе менше

Фестиваль борщу

Але ж вистачило усім! І кияни, і гості міста у захваті! Ость такий він - український борщ!

Фестиваль борщу