Фестиваль борщу 2015
13 та 14 червня на Співочому полі Києва відбувся Фестиваль борщу.
Борщ та куліш - найулюбленіші страви українців, відомі з давніх давен.
Кожна господиня має свій рецепт борщу. Куліш також існує у багатьох варіаціях.
Проте, мабуть, найсмачнішими борщ та куліш бувають тоді, коли іх приготовано у величезних казанах, на відкритому вогні. Наваристі, з ароматом димку - смакота!
Відео з фестивалю борщу
Невеличнкий фотозіт з фестивалю борщу
Спочатку нарізаємо продукти для борщу та кулішу
У цьому казані буде смачнющий куліш

А у цьому 100-литровому казані вже скипає водичка для борщу

Йде нарізка овочів

А щоб гості та кухарі не засумували - їх розважає виступ народного колективу

Хор ім. Лисенка, під керівництвом Заслуженого працівника культури України І.В. Якубовської

Допомагають у приготуванні страв усі бажаючі "з народу"
Розмішати 100 літрів борщу - складна штука

Фото з організатором фестивалю та кулішем

Шеф-кухар перевіряє стадію готовності

Розпочинаємо дегустацію!

Під чудовий виступ народних виконавців смакує найкраще!

Черга з бажаючих скуштувати борщу та кулішу

Виступ народного вокального колективу "Рідня" (Святошинський район м. Києва)

Зголоднілих гостей фестивалю більшає...

... а борщу залишається усе менше

Але ж вистачило усім! І кияни, і гості міста у захваті! Ость такий він - український борщ!

